Algemene bouwwerken

Nieuwbouw en Renovatie

Duurzaam bouwen

Om u van onze kwaliteit te overtuigen nodigen we u graag uit op één van onze werven of in één van de gerealiseerde woningen. 2003 Cordemans François Groeneweg 216 Overijse. 2003 Huart Stockx Solveldweg 3 Attenrode Wever. 2003 Temmerman Hasseltsebaan 119 Deurne Diest.
Duurzaam bouwen en wonen Bond Beter Leefmilieu.
Home Actueel Dossiers Duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam bouwen staat voor wonen in een wereld die draait op schone, hernieuwbare energie en waarin grondstoffen niet verloren gaan. Vanaf de keuze van de locatie wordt er gestreefd naar een gezonde, betaalbare en comfortabele woning, waarbij er zo weinig mogelijk gebruik gemaakt wordt van of beslag gelegd wordt op energie, water, materialen en ruimte. Lees het artikel
Duurzaam bouwen.
Je kunt natuurlijk altijd terecht bij de diensten van jouw gemeente: het woonloket, de dienst Ruimtelijke Ordening of de milieu en duurzaamheidsambtenaar. De provincie Limburg biedt jou, in samenwerking met Dubolimburg het steunpunt voor duurzaam bouwen in Limburg en het Centrum voor Duurzaam Bouwen, ook duurzaam bouwadvies aan.
duurzaam bouwen
Portaal van duurzaam bouwen.
Portaal van duurzaam bouwen. Publiceer een artikel. WTCB-agenda 2018 van de wintercursussen. zaterdag, 15 december 2018. Raadpleeg snel de WTCB-agenda om de data van de wintercursussen en de andere in 2018 geplande. Plateforme des Acteurs. woensdag, 2 mei 2018. La Plateforme des Acteurs pour le Réemploi des Eléments de Construction à Bruxelles est un.
Hermelijn Duurzaam bouwen met een hart voor de natuur.
We leggen hier zoveel mogelijk de nadruk op de bouwmaterialen met een groene tint. Hebt u drempelvrees over het gebruik van ecologische bouwmaterialen of ecologisch bouwen? Denkt u dat het een geitenwollensokken bedoening is en wilt u uw mening hierover kwijt?
Duurzaam bouwen: bouwen aan de toekomst WTCB.
Duurzaam bouwen: bouwen aan de toekomst 2007/01.02. Alles in onze huidige maatschappij lijkt de laatste tijd met de term duurzaam aangeduid te worden: duurzame vrede, duurzaam ondernemingsschap, duurzaam bouwen, Maar wat houdt deze notie precies in? Dit artikel licht een tipje van de sluier op.
Duurzaam bouwen Verbond van de glasindustrie VGI.
Glas gebruikt in interieurtoepassingen laat het natuurlijk licht doordringen van kamer tot kamer, enz. Het ontwerpen en de Trias Energetica. Het ontwerpen is van essentieel belang in duurzaam bouwen. Een station, een huis, een kantoorpand worden niet op dezelfde manier opgevat als een school, een handel, een appartementsgebouw.
Wat is duurzaam bouwen? Duurzaam. Wat, waarom en hoe? Livios.
Een poging tot synthese. De letterlijke betekenis een lange levensduur is een cruciaal maar zeker niet het enige aspect van duurzaam bouwen. Voor de meest correcte en algemeen gangbare definitie verwijzen we graag naar de conferenties van Rio en Kyoto waar duurzaam bouwen sustainability als volgt werd omschreven.:
Duurzaam bouwen en verbouwen: hoe ver staan we met het cradle-to-cradleprincipe in België? Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
1 Keer gedeeld. Duurzaam bouwen en verbouwen: hoe ver staan we met het cradle-to-cradleprincipe in België? 05/03/18 om 1005: Bijgewerkt op 13/03/18 om 1001.: Duurzaam bouwen en verbouwen wint alsmaar meer aan belang. Het toppunt van duurzaamheid is helemaal géén bouwafval meer.
Duurzaam bouwen?
Duurzaam bouwen heeft pas kans op slagen als alle partners in het bouwproces bouwheer/vrouw, ontwerpteam, aannemers, industrie, wetgever hun steentje bijdragen. Duurzaam bouwen is duurzaam in alle fasen van het bouwproject: de ontwerpfase, de bouwfase, de sloopfase en ook de gebruiksfase.
DUURZAAM BOUWEN DUURZAAM WONEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Duurzaam bouwen Duurzaam wonen Duurzaam verbouwen. U zoekt een architect in duurzaam bouwen duurzaam wonen? Architect Gruwez, de architect uit Oudenaarde en Gent is één van de aanbevolen architecten in duurzaam bouwen in Vlaanderen. Gebruik onze website voor meer info en voorbeelden in duurzaam wonen.
Duurzaam bouwen Wikipedia.
De Nederlandse overheid, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, stimuleert duurzaam bouwen door subsidies en een korting op vennootschapsbelasting. Afhankelijk van het behaalde duurzaamheidsniveau conform de duurzaam bouwen certificaten wordt subsidie of belastingkorting toegekend. Vergaande energiebesparende vormen van duurzaam bouwen zijn het passiefhuis en de nulwoning.