Algemene bouwwerken

Nieuwbouw en Renovatie

By - admin

Speedmix beton van Betondingen

Speedmix kan gebruikt worden voor het vastzetten van schuttingen.
Speedmix kan gebruikt worden voor het vastzetten van schuttingen. Foto: Demirbouw.be

Wanneer kun je het beste kiezen voor speedmix beton? Speedmix beton/cement is een product wat ideaal is voor de doe-het-zelvers. Vooral voor de kleinere projecten die je onderhanden wilt nemen in of rond het huis, is speedmix beton/cement de perfecte manier om deze snel te realiseren. Zoals de naam al zegt droogt speedmix beton erg snel, waardoor het een van de makkelijkste manieren is om palen of andere objecten vast te ankeren aan de grond.

Speedmix kopen

Je kunt bijvoorbeeld speedmix beton gebruiken bij het vastzetten van een schutting, of objecten die stevig verankerd moeten worden, zoals een schommel, of ander speelobject.

Door deze producten vast te ankeren aan de grond, voorkom je dat deze in de toekomst los komen te zitten, wat zelfs voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen wanneer het om speelobjecten voor gaat. Speedmix beton van betonleverancier Betondingen is al binnen drie uur na gieten volledig belastbaar. Op de website is uitvoerige informatie en instructies te vinden over het gebruik van speedmix.

Eenvoudig in gebruik

Speedmix is verkrijgbaar in zakken van 25 kilo, waarmee je al een heel eind kunt komen bij kleine klussen, zoals het vastzetten van schuttingen. Om de veiligheid te garanderen kun je bij het bestellen ook een paar werkhandschoenen en een betonschop toevoegen. Speedmix hoeft niet gemixt te worden, maar het kan wel handig zijn om een betonschop bij de hand te hebben, om te zorgen dat er geen beton op ongewenste locaties terecht komt.